Monday, 26 March 2012

Pop-up message

Assalamualaikum semua , moga semua dilimpahi rahmat-Nya .

Yeahh hari ni gua update lagi sebab gua agak kesunyian di rumah . Cuti seminggu sempena mid-sem , maka bercuti lah gua minggu ini . Bagus jugak sebenarnya ada cuti-cuti ni , takde lah terabai blog gua . And sekarang baru gua tahu erti sebenar memiliki blog , ianya sangat membantu dikala korang sunyi -sepi . Jadi siapa yang dok  menaip entri tiap-tiap hari , maka korang sebenarnya seorang yg sangat menyunyikan . Ada yang buat dua entri satu hari , haaa itu berganda tahap kesunyiannya  , semakin banyak entri , semakin sunyilah hidup anda . Sedarlah wahai anak-anak !  .  NGEH3 , begurau je , ampun abang kakak sekalian . Lama tak menaip , tak salah kan sekali-sekala kasi panas .



 Okay gua sebenarnya nak bagitahu yang gua dah remove Pop-up message yang mana akan berbunyi begini

" Jangan lupa untuk komen dan follow Ali , Ali suka sangatt ! "

Gua remove berikutan ada reader yang cakap benda tu annoying gila . Mula-mula gua marah dan panas , tapi bila gua kaji-kaji balik , benda tu memang annoying rupanya , dah la ayat bersifat memaksa , buat susah nak baca blog je . Macam mana lah gua boleh letak benda annoying macam tu , nampak sangat gua pun sama annoying .

So itu je lah gua nak kongsi , pasal pop-up message . Entah betul ke tak istilah dia pop-up message , gua google tadi nampak macam betul . Dan akhir kata , kepada reader yang tegur gua , thankyouu bro ! Tapi kalau lu tegur lagi sekali , lu pun sama annoying macam gua dan pop-up message gua .


tak tahu nak google letak gambar apa , beginilah hasilnya

#SuggestionLagu

Radiohead - Creep
 ( bakal muncul dalam next entri )

5 comments:

Rapunzel Cikilolo said...

wahahaha. aku tak suke pop-up keluar jgn copy. yek...

dyabunga said...

aku pun tak suka..bila ada cm tu terus tekan pangkah..haha

sha my heart said...

haha, annoying juga la tahapnya tu. hihi~

lisa said...

memang annoying, kena klik dulu baru benda alah tu hilang. -,-'

Ika said...

setiap orang ada pendapat masing2. ade yang suka, ada yang x suka. :D

Duit beli kete lain