Sunday, 22 January 2012

Perasaan gua terhadap wanita .

Assalamualaikum . 
Lately gua busy sikit nak handle menda2 alah untuk nak masuk degree ni , so gua memang busy . Korang memang tak tanya tapi gua still nak kata yang gua busy hoho .





Bukti surat yang membusykan gua

Nampak macam remeh temeh kan surat ni ? kosong , lemah dan tak bermakna . Tapi sebab surat ni lah macam-macam benda gua nak setel . shit . Series dari dulu sampai sekarang ni , memang gua tak pandai nak handle menda ni sorang-sorang , bank in la , daftar subjek apa semua . Dah la kos gua ni tak ramai yang amek , nak dapat nasihat time daftar subjek pun susah . Shit dua kali ! . Terus terang gua cakap , gua down sebenarnya . Yelaa nak masuk 31hb ni , surat baru je keluar hari tu , dan gua memang jenis yang kelam kabut sikit bab bab ni , so gua pun down . 

So gua nak suggest lah kat korang , kita dengar lagu ni The Beatles - Let It Be . Please dengar tanda korang hormat perasaan down aku , then kita gembira sama sama .

Thanks uollss .



p/s: Sorri lah tajuk tak de kena mengena , gua down .

21 comments:

Yasmin Aris ♥ said...

Amboii . ke down sebab perempuan nii ? Haha :D

ninazahar said...

woo jgnla down, teruskan semangat. apapun tahniah dr sis

syira hisham said...

wehee..
mcm 2 pun leh yer??
kuatkan smgt yer!
:)

Original CikTeddy said...

lu jgn down bnyk sngt weh..kjap2 dh la.hehe Allah slalu mmbuka jalan utk hamba2Nya =)mohonlah spy dpermudahkan..

nazariyah mustafa afifuddin said...

uia memang la sgt complicated proses dier..sabar je laa..anyway, all da best! ^^,

syazwina said...

hey there ali=) congrates..enjoy yourself being as part of the undergraduate students.

Anis Adila Aris said...

baru je nak tanye awat cerita lain dari tajuk ni.. hehe

xpe la, buat perlahan-lahan, jangan kelam kabut...nanti ok la..

Rapunzel Cikilolo said...

all the best for ur futher degree oouh?

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

thank you bagi semangat . HIHIHI

Cik tikah said...

agaklah x kena dgn tjuk. haha. chill sudah~

Izz Faizah said...

hik3,,,,ni msti nak tarik prhatian pmpuan bace an?? sbab ape? sbab sye trtarik...hahaahha :)

Ungu Violet said...

bawakbertendang2...eh bawakbertenang2...hihi

alaa..tak yah serabut sgt...buat satu2..lama2 settle la tuh...:)

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

tak down dah . dah bergaya dah

biha yahya said...

okay , penat bace. last2 x de kena mengena :D hahah!

Ca Cik Duyung said...

la..jgn la kelam kabut..tu yg serabut..

wat slow2.cool bro..hik3

CekbOlat-bOlat said...

pasrah jer bunyi.. haha..
xpe gua paham prasaan lu/ wekk

naiemah_ramli said...

stdy bg gempak lu..wa doakan lu tak down lps ni..hihihi..

#ganas plak bhasa akak.. stdy leklok ye =)

eeiyss said...

semangat baca tajuk...tgk2 len pulak yang ada dalam dia..hehe

Hika Salvatore said...
This comment has been removed by the author.
Azham Vosovic said...

Hai...masih busy ke? hehehe

Pesona Algebra said...

sabar, hihihi,,,
nice blog, classic

Duit beli kete lain