Monday, 16 January 2012

The worst comic ever !

Assalamualaikum. dah semayang ke belum ? gua baru je lepas semayang tadi . So gua pun dapatlah idea nak lahirkan komik yang sangat bermakna . 

JENG3 . Mari kita saksikan ramai ramai !








bermakna kan ? sumpah tak paham !

HAHA . bukan apa , gua tengok sekarang ni besepah sangat komik orang buat , semua kelakar2 dan ada mesej tersendiri . So gua dah decide nak hasilkan satu komik yang tiada siapa paham . Fyeahhh !!

bye nak tido .

p/s : gua sangap tido lepas asar .

21 comments:

ikatankasihku said...

Hep, bangun2..tido lak dia...hehehehe

*memang tak paham pon....kui3

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

tak kan paham . ngeh2

sue perbs.. said...

thanx ali.. membalas singgahan n follo kamu juge

هانيم إرشاد said...

mmg tak faham :)

http://syot-hunnym.blogspot.com/2012/01/contest-blog-gua-awesome.html

say to easy=) said...

silent comic :)

Qhusyairy said...

amende nih kehkeh

::ct luna:: said...

jejak kat cni sat :D

Syira Rara said...

hahaha..faham faham....ZZZzzz..aii sy baru follow ur blog..klau sudi singgah la blog sy n follow yea..(^_^)

izatty fatihah said...

hanya tuan blog je yg faham hihi ^^

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE tak pernah faham kalau tengok gambar yang macam nie yang selalu diorang post dekat fb tu...
kalau tengok pun, macam tengok gambar biasa je..
hehe... ini pun tak faham jugak...^^

Ahmad Ali (bukan nama sebenar) said...

masalah berat tuh . hoho

mira maisara said...

haha..tak payah tito lepas asar..boleh jadi giler kot :D

WuMing said...

He..he..he... buat apa nak ikut orang .. betul tak....?

★ aIsyaH ★ said...

memang tak paham..=)tp ni kire sesuatu y baru la kan..sbb xde y buat lgi..hee~:)

fadh leyanie said...

org tertentu je boleh faham komik ni.

Rtp Farra Arisha said...

will not understand what's truly this till you tell the truth :) happy blogging.

C i k P i p i T e m b a m said...

aip aip.. jgn tido lepas asar nnt gila. haha..

Mizz NuNa said...

komik yng indah :)
hahaha .

Rapunzel Cikilolo said...

ni bukan komik kot... hehe

si kiut lavender said...

ada plak nak buat comic yg org xfaham..heish

☺MADiDEYHA☺ said...

mendalam sungguh makna komik tu .

-_-"

Duit beli kete lain